30 Ekim 2010 Cumartesi

Hamam Otu Tozu Kullananların Yorumları

Hamam otu tozu ile ilgili Ekşisözlükte yapılan yorumlar.

Grimsi yesil rengiyle insanin bacagina cimento surmus izlenimi veren suyla yikayinca islemi tamamlayan bitkisel agda. piyasadaki butun tuy dokucu kremlerin ozunde bu bitki vardir.


eger cillop gibi kel bi kafa yapiim imaj olsun diyorsaniz alin bunu kafaya surun (ka$lara dikkat aman) kaymak gibi kafaniz olsun. yalniz dikkat yakla$ik 2-3 ay saciniz cikmayabilir.


rekabet ortamında hasmınızın sampuanının içine bir miktar katmanız ceddinizi yattığı yerden ayaklandırır. o derece kuvvetli bir iksirdir.


bir hamam tellağı tarafından " dobişlerle yaşlılar kullanıyor yeenim, ortalığı leş gibi kokutuyor, içeriye sokturmuyoruz " diye tanımlanan hededir. bazı hamamlarda " içerde sigara içmeyiniz " yazısının yanında " ot sokmayınız " şeklinde yazıldığı zaman hamamda yeşilaycı bir yapılanma olduğu yanılgısına düşürebilen ot.


bir diğer adı da zırnık otudur,"zırnık koklatmam" değimi kendisinden gelmektedir.kullanıcağı yerde önce küçük bir deneme yapılması isabetli olur zira canınızı yakabilir.kıl dönmesine sebebiyet verdiği görülmüştür.
(buraya yalniz uyanmak icin geldim, 29.09.2008 03:27 ~ 25.11.2009 13:35)


kokusu çabucak dağılan, sulandırıp sürdükten yaklaşık 2 dakika sonra etkisini gösteren ve de kazıma, yolma bilmem neyle uğraştırmayıp, suyla birlikte bütün istenmeyen tüyleri alıp götüren mucizevi toz.


söylendiği kadar kötü kokmayan ve kokusu çok çok fazla dağılmayan, ağdadan yada tüy dökücü kremden daha etkili bitkisel toz.


meşhur olamamasının tek sebebi kokusudur, felaket bir kokusu olmasına rağmen, gelmiş geçmiş en süper tüy dökücüdür, kokusu kalıcı değildir, ama işlem esnasında burna mandal takmak farz olur. o kadar kötü kokar, ama 1 dk kokuya sabredilirse, mucizenin adı konulur.
ay gibi parlatır adamı, saç, kaş,sik, am, göt demez, bulduğu kılı sadece su dökerek yokeder.

şimdi aktarlarda, bunun gül kokulusu falan satılıyor ama, nafile o koku asla değişmiyor, 1 dakika sabır, 3 ay rahatlık.
(geceleri esen teror, 15.06.2009 20:58)


eskilerin tüy dökücü kremi. nedendir bilinmez günümüz gençliği bu hamam otunu pek bilmez, kullanmaz.

Hamam Otu Tozu

Size bugün hamam otu tozundan bahsedeceğim. Günümüz traş makinaları, epilasyon aletleri olmadığı zamanlar insanlar hamam otu tozu ile alırlardı istenmeyen tüyleri, kılları vs vs.

Hamam otu tozu, geçmişte çok kullanıldığı gibi günümüzde de kullanılıyor. Kullanımı kolay olan bu tüy dökücü toz, bayağı iyi ve etkili.

Hamam otu nasıl kullanılır? Hamam otu kullanımı, kolaydır. Paket içerisindeki toz sıcak su ile karşılaştırılır, krem kıvamına gelince kullanılacak yere tüyleri örtecek şekilde sürülür. 3-4 dk bekledikten sonra el ile ovup su ile duruladığınızda tüylerden, kıllardan eser kalmaz,tertemiz olur. Hamam otu tozu ile alınan tüyler jilete göre daha çok geç çıkar.

Hamam otu tozu, yüze vb hassas bölgelerde kullanılmaz. Koltuk altı, genital bölgeler ve bacaklarda kullanılabilir.

Hamam tozunu nereden alırım? Hamam otu tozu’nu atarlardan bulabilirsiniz veya falob.com’dan sipariş verebilirsiniz.

Kaynak: Etken.net Hamam Otu Tozu Tüy Dökücü